Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’dan Sonra Oyun Geliştiricileri Dahil Oldukları En Kötü Projeleri Paylaşıyor

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un feci çıkışı oyun dünyasını şok etti. Oyunların yarım kalmış ve yarım yamalak çıkmasına yavaş yavaş alışmaya başlasak da Gollum kalitesizliğiyle oyuncuları başka bir seviyede sarstı. Oyunun çıkışından sonra dünyanın her yerinden oyun geliştiricileri en kötü oyun geliştirme deneyimlerini paylaşmaya başladı.

1. Ash adlı Twitter kullanıcısının başlattığı akım yüzlerce geliştiriciye ulaştı ve büyük ilgi gördü

Bir alıntıda Ash, geliştiricilere seslendi ve yapım üzerinde çalıştıkları en kötü oyunu paylaşmalarını ve bu oyunun en sevdikleri yönünü yazmalarını söyledi. Kendi paylaşımında Aliens: Colonial Marines’i 43 Metascore ile paylaşan Ash, korkunç sonuçlara rağmen Alien serisi üzerinde çalışmanın çok keyifli olduğunu söyledi.

2. Speedy adlı başka bir Twitter kullanıcısı, Gotham Knights hareketine katıldı.

Speedy isimli geliştirici, yaptığı paylaşıma 64 Metascore ile Gotham Knights’ı koydu. Oyunun uygun yönü ile ilgili olarak Speedy, oyunun karakter tasarımlarının ve mizah seviyesinin çok iyi olduğunu söyledi.

3. Friends: One With The Trivia da paylaşılan oyunların ortasındaydı.

Dünyaca ünlü sit-com dizisi Friends’ten esinlenen ve dizinin hayranlarının bilgi birikimini ölçmeye çalışan Friends: One With The Trivia da düşük puan alan yapımlar arasında yer alıyor. Oyunun meta skoru 50’dir.

4. Medal of Honor’da paylaşılan bir diğer isim: Warfighter.

Medal of Honor: Warfighter’ı 53 metascore ile paylaşan Eduardo, oyuna eşine kanser teşhisi konduktan sonra başladığını söyledi. Eduardo, oyunu oynamanın kendisi için terapi niteliğinde olduğunu paylaşarak, oyunun en güzel kısımlarından biri olan araba sürme kısmında çalıştığını söyledi.

50 Metascore ile Fear Effect Sedna da bu harekette kendine yer buldu.

Lito kullanıcı adıyla gönderiyi paylaşan geliştirici, Fear Effect Sedna üzerinde çalışırken karakter tasarımlarında tam bir özgürlüğe sahip olduğunu ve dizinin bir hayranı olarak ne kadar harika olduğunu söyledi. Oyunda ara sahneler ve modelleme yapmanın kendisini çok geliştirdiğini de söyledi.

6. 2020 yılında çıkmasıyla oyuncuları hayal kırıklığına uğratan Godfall da gündemdeydi.

Raph isimli bir kullanıcı, en sevdiği yayıncının oyun hakkında epeyce olumsuz yorum yaptığını ve bunun kendisini çok üzdüğünü söyledi. Raph ayrıca oyunun oldukça yeterli göründüğünü ve günümüz oyunlarında oldukça nadir görülen rastgele mikro ticaretin olmadığını da belirtti.

7. Dövüş oyunu WWE 2K20 de bu akımdan nasibini alan isimlerden biri.

WWE 2K20, 1.7 kullanıcı puanı ve 43 Metascore puanıyla oldukça kötü bir yapım. Oyunun yapımında çalışan Maja, oyun üzerinde çalışmanın ve bir şeyler bulabilmenin çok güzel hissettirdiğini söyledi. oyun motorunun sınırlamalarına rağmen.

8. Tüm bu akımı başlatan, Sonic Boom: Rise of Lyrics ile Dannie’ydi.

Dannie, paylaşım yapan ilk kişiydi ve farkında olmadan bu akımı başlattı. Tweet’inde Sonic Boom: Rise of Lyrics’e yer veren Dannie, hayatta her şeyin bizim elimizde olmadığını ve oyun yapmanın bir sorun olduğunu söyledi. Dannie ayrıca bu oyunun yapımı üzerinde çalışırken sektördeki en sevdiği kişilerle bir arada olduğunu ve bundan gurur duyduğunu da belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu